Svensk kvalitet –med över 50 års erfarenhet

David Månsson är VD för företaget som hans farfar startade i mitten av 50-talet. Tidigare namn på företaget var Bålsta Verkstäder. Logicut ligger i hjärtat av Mälardalen mellan Enköping och Bålsta. Vi levererar till hela Sverige och även våra grannländer.

Kräv god kvalitet på våra arbeten

Våra kunder har höga krav på kvalitet med precision

Logicut är ett familjeföretag med gedigna kunskaper och lång tradition i att bearbeta stålprodukter inom verkstadsindustrin. Vi har maskinpark och medarbetare som gör att vi gärna vill att ni ska ställa höga krav på oss och våra arbeten. 

Vi har en maskinpark som gör att vi kan skära med laser, gas och plasma. Vi svetsar och gör kantpressning och andra bearbetningar. Dessutom förädlar och säljer vi reservdelar för betongpumpning.

Aktuellt

Hållbar lönsamhet och lönsam hållbarhet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam condimentum quam magna, id laoreet mi cursus sed. turpis egestas.
LÄS MER ››

Dela kunskap och värde för framgångsföretag

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam condimentum quam magna, id laoreet mi cursus sed. Pellentesque habitant morbis.
LÄS MER ››

Teknik som tar oss framåt på ett hållbart sätt

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam condimentum quam magna, id laoreet mi cursus sed. Tristique senectus et netus et malesuada .
LÄS MER ››

Vi fokuserar på bearbetning av stålprodukter inom verkstadsindustrin.