Om oss

Ett familjeföretag med stor kapacitet

David Månsson är VD för företaget som hans farfar startade i början av 50-talet. Logicut ligger i hjärtat av Mälardalen mellan Enköping och Bålsta. Företaget tillverkar och levererar till hela Sverige och även till våra grannländer. Med många skickliga medarbetare är Logicut kända för att kunna leverera kvalitet med snabbhet.

Bearbetning & förädling av stålprodukter

Våra huvudsakliga arbetsuppgifter inbegriper bearbetning och förädling av platta produkter. Vår maskinpark klarar av att skära med laser, gas och plasma, oftast skär vi efter ritning från kund. Med skicklighet utför vi svetsningar, kantpressning och valsning som exempelvis borrning och gängning samt andra bearbetningar. Vi är också nischade med att förädla och lagerhålla reservdelar för betongpumpar.

Vi producerar också rena laserskurna produkter för kunder som vill använda det i sin egen produktion eller byggnation. Vår styrda bandsåg med geringsmöjligheter använder vi för formatering av rör, profiler och plattjärn.

Plasmaform
Farfar Gösta Månsson

Hur startade familjeföretaget?

1953 startar Fabrikör Gösta Månsson AB Månssons Verkstäder, som en mekanisk verkstad i källaren till det gamla mejeriet i Bälsunda. 

Några av våra kunder