Våra tjänster

Familjeföretag med gedigna kunskaper att skära och bearbeta stålprodukter i stål, rostfritt och aluminium mot verkstadsindustrin och byggindustrin.

Kräv god kvalitet på våra arbeten

Våra kunder har höga krav på kvalitet med precision.

Logicut är ett familjedrivet företag i tredje generationen. Företaget har maskinpark och medarbetare som gör att vi gärna vill att ni ska ställa höga krav på våra arbeten. Med våra erfarna medarbetare kan vi också snabbt ställa om och leverera arbeten med en snabbhet andra inte klarar av. 

Våra kunder finns främst inom byggnadsindustrin, betongdistribution, svarvföretag, maskinbyggare, maskinutvecklare, grundläggningsföretag, lastbilspåbyggare samt byggnadssmide.

Bearbetning och förädling av produkter

Vår core business är  bearbetning och förädling av platta produkter. Maskinparken klarar av att skära med laser, gas och plasma oftast skär vi efter ritning från kund. Med skicklighet utför vi svetsningar, kantpressning, valsning och andra bearbetningar. Vi är också nischade med att förädla och lagerhålla reservdelar för betongpumpar.

Vår högpresterande laserskärmaskin – märke LVD – skär plåt i tjocklekar mellan 1-15 mm i stålplåt, 1-6 mm i rostfri plåt samt 1-5 mm i aluminium. Sen vidareförädlar vi de laserskurna produkterna exempelvis genom svetsning, kantpressning, gängning.

Vi producerar också rena laserskurna produkter för kunder som vill använda det i sin egen produktion eller byggnation. Vår styrda bandsåg med geringsmöjligheter använder vi för formatering av rör, profiler och plattjärn.

Mer om skärmaskinerna ››  |  Mer om svetsarbeten ›
Mer om vidareförädling | Mer om reservdelar betongpumpning

Vi arbetar med fokus på bearbetning av aluminium- & stålprodukter

Några av våra kunder

  • Familjedrivet företag i 3:e generation

  • Fleroperationsmaskin

  • Mekanisk verkstad i centrala Mälardalen

  • Vidareförädling av produkter